Kopi Ginseng Radixku 15 pcs

Rp 170.000

Radixku, Komposisi 7 Herba seperti Radix Pak Haji, yang ditambah Akar Ginseng yang Khasiat nya jadi Luar Biasa.

    Soal Jawab ✍:
  1. Adakah Kopi Radixku mempunyai Kafein..?
    Jawaban: Ya.
  2. Apakah setiap jenis Kopi mempunyai Kafein..?
    Jawaban: Ya.
  3. Apakah jenis Biji Kopi yg d’gunakan dalam Kopi Radixku..?
    Jawaban: Biji Kopi Robusta.
  4. Apakah tidak membahayakan diri jika kita menjadikan Kopi Radixku suatu Amalan Kesihatan..?
    Jawaban: Tidak.
  5. Mengapakah Kopi Radixku tidak membahayakan jika dijadikan amalan..?
    Jawaban: Kerana Kopi Radix tersebut tidak mengandungi Kafein.
  6. Mengapakah kandungan Kafein didalam Kopi Radix tiada..?
    Jawaban: Kerana telah dineutralizekan oleh Akar Tebu Gajah (1 dpd 7 Herba) yg bersifat Antidot.
  7. Bagaimanakah Akar Tebu Gajah bisa berfungsi..
    Jawaban: Memandangkan ia adalah akar yg diracik, seharusnya ia dididihkn dengan bancuhan air panas 100°C supaya ia bisa berfungsi.
  8. Berapakah kandungan Herba yg terdapat di dalam Kopi Radixku..?
    Jawaban: 7 Jenis Herba.
  9. Nyatakan 7 jenis Herba tersebut.
    Jawaban: Tongkat Ali, Mata Pelanduk, Teja Lawang, Tebu Gajah, Mengkudu Hutan, Halban, Larak Hutan